• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

huid en vachtverzorging bij alle diersoorten (8)

Merken
Derma-Prescription is een volledige voordelige dermatologische shampoolijn voor optimale huid en vachtverzorging bij honden, katten en paarden.
Een mooie vacht kenmerkt de gezondheid van het dier. Klachten over de vacht en huid komen veel voor bij gezels
DermaCalm 250 ML
€13,75
DermaTopic 200 ML
€13,95
DermaPhilo 200 ML
€25,95
Derma Hex 200 ML
€13,95
DermaLux 200 ML
€13,95
DermaBact 200 ML
€14,25
DermaScale 250 ML
€13,95
DermaShine 200 ml
€13,45
Toon 1 - 8 van 8

huid en vachtverzorging bij alle diersoorten

Derma-Prescription - shampoo voor honden, katten en paarden

Hoewel een hond of kat van nature z’n vacht goed verzorgd, is het aan te raden deze verzorging op z’n tijd extra te ondersteunen. Wassen met een geschikte hondenshampoo is belangrijk om de vetlaag van de huid van je hond of kat niet onnodig aan te tasten. Deze vetlaag is nodig om de huid gezond te houden en dient als extra beschermlaag. Te vaak of met de verkeerde shampoo wassen kan deze laag aantasten en de conditie van de huid uit balans brengen.

Bij honden met huidproblemen kan het wel noodzakelijk zijn standaard frequent te wassen. Gebruik hiervoor uitsluitend een dermatologische shampoo die speciaal bedoeld is om de betreffende klachten mee te behandelen. Een verkeerde shampoo kan namelijk voor verergering van de klachten zorgen.

De dermatologische shampoos uit de Derma-Prescription lijn zijn speciaal ontwikkeld voor de behoeften van honden, katten en paarden. Deze shampoos ondersteunen de behandeling van huidklachten veroorzaakt door een allergie, een te droge huid, maar ook door infecties van de huid met schimmels en bacteriën.

De Derma-Prescription lijn bestaat uit 7 shampoos, één conditioner, één crème en een pH-neutrale oorreiniger, welke allemaal zijn ontwikkeld voor gebruik bij honden, katten of paarden met speciale huid- en/of vachtbehoeften. Klik op de links of op bijgevoegd productlabel voor meer informatie én productspecificatie over de Derma-Prescription producten:

Derm-prescription shampoos

Lees meer