• All products are added to your cart.

about us

Zoolac.nl is een onderdeel van Biosecurity

Biosecurity bv is een innovatief bedrijf dat onder andere hoogwaardige producten en diensten levert op het gebied van reinigings- en ontsmettingsmiddelen.
 
Biosecurity betekent letterlijk vertaald “bioveiligheid” en omvat alle maatregelen die de insleep van ziekteverwerkers, ongedierte en andere schadelijke agentia tegengaan (externe bioveiligheid) en, indien ze toch aanwezig zijn, de mogelijke verspreiding of de impact hiervan beperken (interne bioveiligheid)
 
Vaccinatie is belangrijk, medicatie kan gebruikt worden zodra een dier zichtbaar ziek is maar geen van beide kunnen een complete effectieve en economische bescherming bieden tegen het breed scala aan ziekteverwekkende organismen dat dieren bedreigd.
Biosecurity maakt de driehoek van bescherming compleet door de ziekteverwekkende organismen uit de dierlijke omgeving aan te pakken.
Dit is de énige manier om de cyclus van de ziekten te doorbreken.
Een veilig leefmilieu voor de dieren kan alleen worden gecreëerd door middel van uitgebreide routines met gebruik van producten die bewezen effectief zijn tegen virale, bacteriële en schimmelveroorzakende organismen, welke ziektes kunnen veroorzaken bij dieren.
 
Biosecurity bv is exclusief distributeur van reinigings- en ontsmettingsmiddelen voor Lanxess binnen de Benelux en levert een veelzijdig pakket aan producten waaronder VirkonS en Hyperox™.
Daarnaast is Biosecurity bv ook exclusief distributeur van Chemvet voor het volledige productassortiment waaronder: Zoolac, Combicare en Biacton+

 

Biosecurity Impressie