• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Ik zal me even voorstellen.......

Hallo beste bezoeker, welkom (terug) op het blog van Zoolac.nl.

Aangezien ik nieuw ben bij Zoolac.nl en ik verantwoordelijk ben voor de webshop en het blog, is het misschien wel leuk om me even voor te stellen zodat u weet wie er schuil gaat achter de (nieuw te plaatsen) berichten en de verwerking van uw bestelling.

Mijn naam is Annerie en ik ben sinds enkele maanden werkzaam bij Zoolac.nl. Ik ben 53 jaar en dol op dieren. Of het nu katten, honden, konijnen, paarden, kippen, cavia’s, varkens etc. zijn, ieder dier heeft wel iets waar ik dol op ben of wat ik mooi vind. Nou ja, behalve spinnen, daar kan ik niets positiefs over vermelden of iets moois aan zien.

Zelf heb ik twee katten, Fleurtje van 3 ½ (is een schatting) en Saartje van 1 ½.

     

Fleurtje

Hier een kort filmpje van Fleurtje:

 

Fleurtje komt uit het asiel en is een Europese Korthaar. Haar exacte leeftijd is niet bekend aangezien ze is komen aanlopen bij het asiel. Fleurtje is een beetje schuw voor vreemde mensen, maar voor mij is ze mijn allerbeste maatje. Ze ‘kletst’ de hele dag, volgt me overal, en ’s nachts ligt ze heerlijk op mijn buik te slapen . En ja, ik slaap dan echt hartstikke goed haha. Fleurtje is een echte zonaanbidster en houdt heel erg van eten ☺️, ze is dan ook wel een beetje mollig, maar gelukkig verder supergezond.

 

                        

Saartje

Hier een kort filmpje van Saartje:

 

Saartje komt uit een nestje bij mensen thuis en is een Ragdoll. Niet helemaal raszuiver, maar dat is voor mij ook helemaal niet belangrijk. Saartje is totaal niet schuw, een echte knuffelkont die al begint te spinnen als je naar haar kijkt, en af en toe is ze heerlijk ondeugend. Saartje vindt het heerlijk om geborsteld te worden, gelukkig maar, aangezien dit wel dagelijks moet gebeuren. Doen we dit niet dan krijgt ze heel snel klitten die er niet meer uit te kammen zijn. Ook Saartje is dol op eten. Zodra ik ’s avonds het woord ‘eten’ zeg begint ze te piepen en blijft ze kopjes geven tegen mijn benen.

Fleurtje en Saartje zijn helaas geen vriendinnen, ze tolereren elkaar en laten elkaar verder met rust, ze vechten gelukkig niet. Soms vinden ze het leuk om met elkaar te stoeien of achter elkaar aan te rennen, dan is geen plek in huis veilig. Lekker bij elkaar liggen doen ze dus niet, dat is jammer, maar helaas niet te veranderen.

Mijn katten komen buiten in mijn tuin maar verder niet. Ikzelf vind het geen prettig idee als mijn katten gevaar kunnen lopen door voorbij rijdende auto’s, fietsers of brommers, maar ook voor eventuele kattenhaters. Daarnaast wil ik niet dat andere mensen last hebben van mijn huisdieren, ik heb voor hen gekozen, mijn buurtgenoten niet. Maar och, zoals ik mijn katten zie zijn ze gewoon meer dan tevreden, mijn huis en tuin hebben voldoende speel, -jaag-, slaap-, en verstopplekjes, ik heb 3 kattenbakken, 4 krabpalen en de vloer ligt bezaaid met kattenspeeltjes. Tel daar alle aandacht die ze van  mij, mijn 2 zonen en 2 schoondochters bij op, dan snap je wel dat ze niets tekort komen.

Vanaf vandaag, 4 april 2022, zal ik regelmatig leuke onderwerpen op het blog gaan plaatsen, maar graag ontvang ik ook van jullie leuke verhalen over je huisdier die jullie met mij/ons willen delen, deze mag je mailen naar [email protected]. Het is leuk als ik deze dan op ons blog kan plaatsen. Voor vragen of opmerkingen mag je natuurlijk ook altijd contact met me opnemen via bovengenoemd e-mailadres.

Hopelijk gaan we dan nog veel met elkaar delen.

 

Groetjes,

 

Annerie