• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Hygiëne bij gezelschapsdieren (11)

Merken
Hygiëne is de belangrijkste stap voor optimale diergezondheid. Voorkomen is beter dan genezen. Preventief reinigen en ontsmetten voorkomt ziekte-uitbraken.
Virkon™S 1Kg
€33,69
Virkon S 5 Kg
€113,18
Virkon™S 50 gram sachet
€4,26
Rely+ On™ Perasafe desinfectiemiddel 81 gram
€23,50
Virkon™ Oplossing Teststrips - 60 st
€40,00
Rely+On™ Virkon™ 5kg
€154,88
Rely+On™ Virkon™ 50 gram sachet
€4,75
Rely+On™ Virkon™ 500 gram
€35,09
Toon 1 - 11 van 11

Hygiëne bij gezelschapsdieren

Reiniging en desinfectie

Een ziekte-uitbraak kan beginnen bij één enkel dier, plant, of vis en verspreid over een hele boerderij, kas, of aquacultuur systeem.

De geformuleerde, breedspectrum werkzaamheid van Virkon ™ desinfectiemiddel technologieën kunnen u helpen om insleep van ziekteverwekkende organismen te voorkomen en te bestrijden. In combinatie met het juiste protocol biedt Virkon™S de beste bescherming tegen de belangrijkste ziekteverwerkkers. De chemie van Virkon™S was een doorbraak in 1986 en blijft tot op de dag van vandaag de leider op het gebied van desinfectie.

Virkon™S desinfectiemiddel is effectief tegen meer dan 500 ziekteverwekkende virussen, bacteriën en schimmels. De combinatie van effectiviteit, biosecurity, eenvoud en de veiligheid voor de gebruiker, dieren en het milieu maakt Virkon uniek en mede hierdoor wordt het wereldwijd gebruikt door particulieren, organisaties en overheden. Het gebruik van VirkonS is in de loop der jaren sterk ontwikkeld en uitgebreid naar verschillende sectoren vanwege de prestaties en veiligheidsrapporten.

Virkon™S is een wateroplosbaar desinfectiemiddel in poedervorm en wordt gebruikt in alle sectoren waaronder: Pluimvee, varkens, dierenartsenpraktijk, hondenpension, cattery, kennels, dierenopvangcentra, laboratorium, glastuinbouw, ziekenhuis, KOI, konijnen, waterdesinfectie etc.

Lees meer