• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Probiotica voor alle vogelsoorten (3)

Merken
Optimaliseer de darmgezondheid van je gevleugelde vrienden met Zoolac Probird en Zoolac Propaste, verkrijgbaar op Zoolac.nl. Deze krachtige probiotica zijn speciaal ontworpen om de spijsvertering van vogels te ondersteunen en het natuurlijke evenwicht van
Zoolac PROBIRD 200 gram
€29,95
Zoolac PROBIRD 1 Kg
€109,95
Zoolac Propaste 15 ml
€15,50
Toon 1 - 3 van 3

Probiotica voor alle vogelsoorten

Optimaliseer de darmgezondheid van je gevleugelde vrienden met Zoolac Probird en Zoolac Propaste, verkrijgbaar op Zoolac.nl. Deze krachtige probiotica zijn speciaal ontworpen om de spijsvertering van vogels te ondersteunen en het natuurlijke evenwicht van de darmflora te herstellen.

Zoolac Probird biedt een uitgebalanceerde mix van probiotische culturen, essentiële prebiotica en vezels om de darmgezondheid te bevorderen. Daarnaast is Zoolac Propaste, verkrijgbaar in handige 15ml tubes, een smakelijke pasta met dezelfde probiotische voordelen. Beide producten zijn ideaal voor situaties zoals stress, antibioticagebruik of veranderingen in voeding.

Gun je vogels de beste ondersteuning met deze hoogwaardige probiotica van Zoolac, beschikbaar op Zoolac.nl. Vertrouw op de expertise van Zoolac voor een gezonde darmflora en het welzijn van je gevederde vrienden.

Zoolac Probird is de beste Probiotica voor alle vogelsoorten!

Lees meer