• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Probiotica voor honden (6)

Merken
Probiotica Honden

Een gezonde darmflora is cruciaal voor de algehele gezondheid van jouw hond. Probiotica voor honden helpen de darmflora in balans te brengen en versterkt het immuunsysteem van jouw trouwe viervoeter. Bij Zoolac.nl vind je alles om de
Zoolac Propaste 15 ml
€15,50
Zoolac Propaste 32 ml
€23,95
Zoolac Propaste 60 ml
€39,95
Zoolac Multipaste 15 ml
€17,95
Zoolac Multipaste 32 ml
€27,50
Zoolac Multipaste 60 ml
€45,95
Toon 1 - 6 van 6

Probiotica voor honden

Probiotica Honden

Een gezonde darmflora is cruciaal voor de algehele gezondheid van jouw hond. Probiotica voor honden helpen de darmflora in balans te brengen en versterkt het immuunsysteem van jouw trouwe viervoeter. Bij Zoolac.nl vind je alles om de darmgezondheid en de algehele gezondheid van je hond te verbeteren en te behouden.

Waarom probiotica voor honden?

  • Versterkt het immuunsysteem en spijsvertering: Een gezonde darmflora helpt je hond te vechten tegen infecties en ziektes. Probiotica bevordert de opname van voedingsstoffen en vermindert spijsverteringsproblemen zoals diarree en constipatie.
  • Vermindering van stress: Probiotica kunnen stress en angstgevoeligheid bij honden verminderen, zeker op de drukste momenten in het jaar zoals de feestdagen, vakanties en stressvolle periodes in de thuisomgeving.
  • Ondersteunt de huid- en vachtconditie: De gezonde darmflora van je hond draagt bij aan een mooie glanzende vacht en een gezonde huid.

Zoolac Multipaste Hond

Zoolac Multipaste voor honden is een voedingssupplement met een unieke samenstelling en probiotische bacteriën die speciaal zijn geselecteerd voor honden. Zoolac Multipaste Hond is:

  • Gemakkelijk in gebruik: De pasta kan direct in de mond of door het hondenvoer worden gegeven. De meeste honden vinden de pasta lekker, waardoor toedienen eenvoudig is.
  • Veilig en effectief: Zoolac Multipaste Hond is geschikt voor honden van alle leeftijden en rassen.

Ontdek onze Probiotica

Naast Zoolac Multipaste voor honden vind je bij Zoolac nog veel meer producten voor de algehele gezondheid van je hond. Bekijk ons assortiment verzorgingsmiddelen, en hoogwaardige, uitgebalanceerde hondenvoeding. Heb je nog meer (huis)dieren? Ook andere dieren kunnen veel baat hebben bij een gezonde darmflora, van vogels tot cavia’s. Daarom bieden wij een breed aanbod aan probiotica aan, bekijk ons aanbod!

Lees meer