• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Tandverzorging bij honden en katten (1)

Merken
Ooggezondheid van uw huisdier is ontzettend belangrijk! Daarom hebben wij een selectie van de beste oogverzorgingsproducten voor honden en katten samengesteld. Onder onze topkeuzes bevindt zich Ophtosan oogzalf, een uitstekend product v
Dentisept Klevende Tandenpasta 20 gram
€17,95
Toon 1 - 1 van 1

Tandverzorging bij honden en katten

Een gezond gebit voor honden en katten is van groot belang! Daarom hebben we voor u een zorgvuldig samengesteld assortiment van de beste tandverzorgingsproducten, waaronder het hoog aangeschreven Dentisept. Dentisept tandpasta is speciaal ontwikkeld om de vorming van tandplaque te voorkomen en ondersteunt het herstel van ontstoken tandvlees. Het is een essentiële keuze voor eigenaren die op zoek zijn naar effectieve mondhygiëne oplossingen voor hun huisdieren.

Naast Dentisept bieden we een breed scala aan tandenborstels, mondspoelingen en andere tandverzorgingsproducten die speciaal zijn ontworpen voor het comfort en de gezondheid van uw hond of kat. Elk product in onze winkel is geselecteerd om uw huisdier een frisse adem te geven en om tandheelkundige problemen te helpen voorkomen.

Bezoek Zoolac.nl vandaag nog en kies uit de beste tandverzorgingsproducten voor uw trouwe viervoeter. Zorg voor een stralende glimlach en een gezonder leven voor uw huisdier met onze topkwaliteit producten!

Lees meer