• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Probiotica voor het optimaliseren van de darmgezondheid (13)

Merken
Probiotica voor een gezonde darmflora. In de darmen van honden, katten en andere dieren zitten meer bacteriën dan lichaamscellen. De bacteriën zijn belangrijk voor het verteren van het eten en de algemene gezondheid.
Zoolac Propaste 15 ml
€15,50
Zoolac Propaste 32 ml
€23,95
Zoolac Propaste 60 ml
€39,95
Zoolac Multipaste 15 ml
€17,95
Zoolac Multipaste 32 ml
€27,50
Zoolac Multipaste 60 ml
€45,95
Zoolac PROBIRD 1 Kg
€109,95
Zoolac PROBIRD 200 gram
€29,95
Biacton+ 1 Kg - Pluimvee - GMP+ FSA-geborgd
€133,75
Zoolac + 1 Kg - GMP+ FSA-geborgd
€99,95
Zoolac Bovimix 10 Kg
€175,40
Hyoboost 200 ML
€24,95
Bimulac® Pre 1kg
€95,00
Toon 1 - 13 van 13

Probiotica voor het optimaliseren van de darmgezondheid

Het optimaliseren van de darmgezondheid kan worden bereikt door het gebruik van probiotica bij huisdieren, zoals probiotica voor honden en probiotica voor katten. Diarree is een veelvoorkomend probleem bij huisdieren en wordt meestal veroorzaakt door een verstoorde darmflora. Dit kan worden hersteld door probiotica zoals Zoolac, een natuurlijk supplement in pastavorm met een hoge concentratie probiotica.

Zoolac Propaste: een natuurlijke probiotica

Zoolac Propaste helpt bij het opbouwen en onderhouden van de bacteriële flora in het maag-darmkanaal van huisdieren en stabiliseert de spijsvertering. Het balanceert de bacteriële darmflora door natuurlijk voorkomende bacteriën en het eigen immuunsysteem van het dier te gebruiken. Het kan niet worden overgedoseerd en is daarom veilig in gebruik.

Probiotica voor honden, katten en meer

Probiotica kan veel dieren helpen met het verlichten van (darm)klachten zoals diarree. Zoolac is geschikt voor de volgende huisdieren:

 • Honden: Zoolac kan worden gebruikt bij honden met diarree, veroorzaakt door bijvoorbeeld een buikvirus of voedselvergiftiging. Het kan ook helpen bij het voorkomen van diarree bij puppy's tijdens de overstap naar ander voedsel.
 • Katten: Katten kunnen ook last hebben van diarree. Zoolac kan helpen bij het herstellen van de darmflora om de spijsvertering te stabiliseren.
 • Konijnen: Zoolac kan worden gebruikt bij konijnen om te helpen bij de behandeling van diarree, veroorzaakt door bijvoorbeeld een onjuist dieet of antibioticabehandeling.
 • Vogels: Vogels hebben ook baat bij Zoolac probiotica, omdat het kan helpen bij het herstellen van de darmflora na een antibioticabehandeling of andere stressvolle situaties.
 • Cavia's: Zoolac kan tevens worden gebruikt bij cavia's om de spijsvertering te stabiliseren en te helpen bij het voorkomen of behandelen van diarree.
 • Paarden: Zoolac probiotica kan daarnaast worden gebruikt bij paarden om de darmflora te ondersteunen en te verbeteren. Het kan helpen bij het voorkomen of behandelen van diarree en andere darmproblemen en kan ook helpen bij het verbeteren van de algehele gezondheid en immuniteit van het paard.

Probiotica tegen klachten

Als uw hond of kat last heeft van diarree veroorzaakt door dysbacteriose, kan Zoolac Propaste in 9 van de 10 gevallen de diarree binnen 48 uur oplossen (meestal binnen 24 uur). Het kan ook preventief worden gebruikt, bijvoorbeeld voor puppy's/kittens, tijdens veranderingen van voer, stressperiodes of na een antibioticabehandeling. Kortom, probiotica, zoals Zoolac, kunnen de darmgezondheid van uw huisdieren op een natuurlijke manier optimaliseren. Gebruik Zoolac probiotica in de volgende situaties:

 1. Bij diarree: Zoolac kan helpen bij het herstellen van de darmflora bij huisdieren die last hebben van diarree, bijvoorbeeld veroorzaakt door een buikvirus, voedselvergiftiging of andere oorzaken.
 2. Bij overstap naar ander voedsel: Wanneer huisdieren overstappen naar ander voedsel kan de darmflora van slag raken. Zoolac kan helpen om de spijsvertering te stabiliseren en de darmflora te ondersteunen tijdens deze overgang. Op zoek naar hoogwaardige voeding? Bekijk de Zoolicous honden- en kattenvoer.
 3. Bij antibioticabehandeling: Antibiotica kan de darmflora van huisdieren verstoren. Zoolac kan helpen bij het herstellen van de darmflora na een antibioticabehandeling.
 4. Bij stressvolle situaties: Stress kan ook de darmflora van huisdieren verstoren. Zoolac kan helpen bij het ondersteunen en verbeteren van de darmgezondheid tijdens stressvolle situaties zoals vakanties, verandering van de leefomgeving of woonsituatie.
 5. Als preventief supplement: Zoolac kan ook als preventief supplement worden gegeven aan huisdieren om de darmflora gezond te houden en spijsverteringsproblemen te voorkomen.

Zoolac propaste en Multipaste toepassingen

 

Lees meer