• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Probiotica voor het optimaliseren van de darmgezondheid (14)

Merken
Probiotica voor een gezonde darmflora. In de darmen van honden, katten en andere dieren zitten meer bacteriën dan lichaamscellen. De bacteriën zijn belangrijk voor het verteren van het eten en de algemene gezondheid.
Zoolac Propaste 15 ml
€15,50
Zoolac Propaste 32 ml
€23,95
Zoolac Propaste 60 ml
€39,95
Zoolac Multipaste 15 ml
€17,95
Zoolac Multipaste 32 ml
€27,50
Zoolac Multipaste 60 ml
€45,95
Zoolac PROBIRD 1 Kg
€109,95
Zoolac PROBIRD 200 gram
€29,95
Biacton+ 1 Kg - Pluimvee - GMP+ FSA-geborgd
€133,75
Biacton+ 50 gram
€8,95
Zoolac + 1 Kg - GMP+ FSA-geborgd
€99,95
Zoolac Bovimix 10 Kg
€175,40
Hyoboost 200 ML
€23,95
Bimulac® Pre 1kg
€95,00
Toon 1 - 14 van 14

Probiotica voor het optimaliseren van de darmgezondheid

Ieder huisdier kan het overkomen; dunne ontlasting, ofwel diarree bij uw kat of diarree bij uw hond. Wanneer uw hond of kat diarree heeft is dit meestal niet verontrustend. Diarree is een manier van het lichaam om lichaamsvreemde stoffen ten gevolge van bijvoorbeeld een buikvirus of voedselvergiftiging, te verwijderen. In veel gevallen gaat het vanzelf over. Dit is echter niet altijd het geval óf het kan lang duren voordat de ontlasting weer normaal is. Dit komt doordat de darmflora is verstoord en weer op balans gebracht moet worden. Omdat diarree dus in de meeste gevallen wordt veroorzaakt door dysbacteriose (verstoorde darmflora) is het belangrijk om de darmflora te herstellen en daarmee terug in balans te brengen. Probiotica zoals Zoolac dragen bij aan de (weder)opbouw) van de darmflora bij honden, katten en andere dieren.

Zoolac

Op zoek naar probiotica voor uw hond of probiotica voor uw kat? Zoolac Propaste is een supplement in pastavorm met hierin een hoge concentratie probiotica. Het doel van het gebruik van Zoolac Propaste is het opbouwen en onderhouden van het natuurlijke evenwicht van de bacteriële flora in het maag-darmkanaal van (huis)dieren. Het stabiliseert de spijsvertering en balanceert de bacteriële darmflora door gebruik te maken van natuurlijk voorkomende bacteriën en het eigen immuunsysteem van het dier. Zoolac Propaste is een product op natuurlijke basis. Het kan daarom niet overgedoseerd worden. Heeft uw hond darmklachten? Of uw kat diarree? Wanneer uw hond of kat last heeft van diarree welke wordt veroorzaakt door dysbacteriose lost Zoolac Propaste in 9 van de 10 gevallen de diarree binnen 48 uur op. (meestal binnen 24 uur)

Preventief gebruik van probiotica

Vanwege de unieke samenstelling is Zoolac ook geschikt voor preventief gebruik, denk hierbij bijvoorbeeld aan gebruik bij puppy's / kittens, wisseling van het voer of ondersteuning tijdens stressperiodes of na een antibioticabehandeling.

 

Zoolac propaste en Multipaste toepassingen

 

Lees meer