• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

probiotica voor konijnen (4)

Merken
Zoolac Propaste en Zoolac Multipaste, de beste Probiotica voor konijnen
Zoolac Propaste 15 ml
€15,50
Zoolac Multipaste 15 ml
€17,95
Zoolac Propaste 32 ml
€23,95
Zoolac Multipaste 32 ml
€27,50
Toon 1 - 4 van 4

probiotica voor konijnen

Een gezonde darmflora is fundamenteel voor de gezondheid van je konijn. Probiotica voor konijnen bevorderen een evenwichtige darmflora en versterken het immuunsysteem van jouw pluizige vriend. Op Zoolac.nl vind je alles om de darmgezondheid en het algehele welzijn van je konijn te verbeteren en te onderhouden.

Waarom probiotica voor konijnen?

Probiotica versterken het immuunsysteem en de spijsvertering van je konijn, wat zorgt voor een gezonde darmflora. Een evenwichtige darmflora is belangrijk voor je konijn om infecties en ziekten te weerstaan. Probiotica voor konijnen verbeteren de opname van voedingsstoffen en helpen bij het verminderen van spijsverteringsproblemen zoals diarree en buikpijn.

  • Vermindering van spijsverteringsstoornissen: Probiotica kunnen helpen bij het verminderen van de symptomen van stress bij konijnen, wat vaak leidt tot spijsverteringsproblemen zoals dunne ontlasting of diarree.
  • Ondersteunt de huid- en vachtconditie: Een gezonde darmflora draagt bij aan een glanzende vacht en een gezonde huid van je konijn. 

Zoolac Multipaste voor Konijnen

Zoolac Multipaste voor konijnen is een voedingssupplement met probiotische bacteriën die speciaal zijn geselecteerd voor de behoeften van jouw konijn. Zoolac Multipaste Konijn is:

  • Eenvoudig in gebruik: Zoolac Multipaste kan direct in de mond worden toegediend of gemengd door het konijnenvoer worden gegeven. Bijna alle konijnen vinden de pasta lekker, waardoor het toedienen van de probiotica in de meeste gevallen gemakkelijk gaat.
  • Veilig en effectief: Zoolac Multipaste Konijn is geschikt voor konijnen van alle leeftijden, rassen en groottes. 

Ontdek ons brede probiotica aanbod

Naast Zoolac Multipaste voor konijnen biedt Zoolac een uitgebreid assortiment producten aan voor de algehele gezondheid van je konijn. Heb je andere huisdieren? Een gezonde darmflora is belangrijk voor alle soorten dieren, van honden tot paarden. Daarom hebben wij een uitgebreid aanbod aan probiotica beschikbaar. Bekijk nu ons volledige aanbod! Heb je vragen over probiotica of over onze andere producten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, onze experts staan altijd klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuzes!

Lees meer