• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Wonderverzorgingsproducten voor alle diersoorten (4)

Merken
Behandeling met CleanSeal Vet beschermt kleine oppervlakkige verwondingen, schrammen en chirurgische wonden tegen besmettingen die optreden als gevolg van bacteriële infecties en vuil afkomstig uit vuile en/of vochtige omstandigheden zoals open velden, st
Beaphar Wondzalf - 30 ml
€10,45
Beaphar Wondspray 75ml
€12,95
CleanSeal Vet 60 ML
€18,95
DCP spray 200ml
€27,95
Toon 1 - 4 van 4

Wonderverzorgingsproducten voor alle diersoorten

Optimale Wondverzorging voor uw huisdier

Wondverzorging bij honden en katten is een cruciaal onderdeel van de algemene dierenverzorging. Het is iets waar iedere huisdier eigenaar vroeg of laat mee te maken krijgt. Of het nu gaat om een oppervlakkige verwonding opgelopen tijdens een dagelijkse wandeling, of een bloederige schram na een gevecht met de buurtkat, wonden hebben de juiste zorg nodig om een optimale genezing te bevorderen. Bij Zoolac vindt u de perfecte oplossing voor de bescherming en genezing van deze wonden, van vloeibare spray pleisters en wondspray tot wondzalf.

Voorkomen van Infecties en Verdere Beschadiging

Hoewel de meeste wondjes en wonden vanzelf genezen, is het van belang om de wond te beschermen tegen pathogenen en organische vervuiling van buitenaf. Zelfs goed te behandelen wonden kunnen namelijk geïnfecteerd raken en verder beschadigd worden door een slechte behandeling. Hier komt de rol van een betrouwbaar wondverzorgingsproduct, zoals CleanSeal Vet, naar voren.

CleanSeal Vet: De Ideale Oplossing voor Wondverzorging Hond en Kat

CleanSeal Vet is een vloeibare spray-pleister speciaal ontwikkeld voor (gezelschaps) dieren. Het beschermt kleine oppervlakkige verwondingen, schrammen en chirurgische wonden tegen besmettingen die kunnen optreden als gevolg van bacteriële infecties en vuil afkomstig uit vuile en/of vochtige omstandigheden zoals open velden, stallen en bodembedekking.

CleanSeal Vet Spray: Transparant, Beschermend en Waterdicht

De CleanSeal Vet spray vormt een transparante, beschermende en waterdichte barrière tegen bacteriële infecties. Dit zorgt ervoor dat de genezing van de wond niet wordt vertraagd door verontreiniging uit de omgeving van het dier. Het unieke aan CleanSeal Vet is zijn ademende werking. Dit betekent dat luchttoevoer naar de wond mogelijk blijft na toepassing van de spray, wat de natuurlijke wondgenezing stimuleert zonder dat vocht de wond kan bereiken. De CleanSeal Vet spray zal binnen 3-4 dagen na toepassing vanzelf oplossen en verdwijnen.

Voordelen van CleanSeal Vet

  • Onmiddellijke bescherming tegen (bacteriële) infecties met slechts één laag
  • Transparant, waterbestendig en ademend
  • Eenvoudig en snel in gebruik
  • Toepasbaar in omstandigheden waarin het moeilijk of zelfs niet mogelijk is om alternatieve producten toe te passen
  • Veilig in gebruik bij alle diersoorten

Kortom, voor een effectieve wondverzorging voor uw hond of kat, is CleanSeal Vet de ideale keuze. Het biedt niet alleen bescherming, maar bevordert ook de natuurlijke genezing van de wond.

Lees meer