• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Probiotica voor cavia's (4)

Merken
Zoolac Propaste en Zoolac Multipaste, de beste Probiotica voor cavia's
Zoolac Propaste 15 ml
€15,50
Zoolac Multipaste 15 ml
€17,95
Zoolac Propaste 32 ml
€23,95
Zoolac Multipaste 32 ml
€27,50
Toon 1 - 4 van 4

Probiotica voor cavia's

Probiotica voor Cavia's

Een optimale darmflora is essentieel voor de gezondheid van jouw cavia. Probiotica voor cavia's ondersteunen een evenwichtige darmflora en versterken het immuunsysteem van jouw kleine vriend. Bij Zoolac.nl ontdek je alles om de darmgezondheid en het algehele welzijn van je cavia te bevorderen en in stand te houden.

Waarom probiotica voor cavia's?

Het bevordert immuunsysteem en spijsvertering: Een evenwichtige darmflora ondersteunt je cavia in de strijd tegen infecties en ziekten. Probiotica voor cavia's verbeteren de opname van voedingsstoffen en helpen spijsverteringsproblemen zoals cavia diarree en buikpijn te verminderen.

  • Verlichting bij spijsverteringsstoornissen: Probiotica kunnen de symptomen van stress bij cavia's verlichten, waardoor ze minder vatbaar zijn voor spijsverteringsproblemen zoals plakkerige ontlasting.
  • Ondersteuning voor huid en vacht: Een gezonde darmflora draagt bij aan een glanzende vacht en een gezonde huid bij je cavia.

Zoolac Multipaste cavia

Zoolac Multipaste voor cavia's is een voedingssupplement met probiotische bacteriën, specifiek geselecteerd voor de behoeften van cavia's. Zoolac Multipaste Cavia is:

  • Eenvoudig te gebruiken: De pasta kan rechtstreeks in de mond of door het cavialvoer gemengd worden. De meeste cavia's waarderen de smaak, wat toediening vergemakkelijkt.
  • Veilig en effectief: Zoolac Multipaste Cavia is geschikt voor cavia's van alle leeftijden.

Ontdek ons brede aanbod aan probiotica voor verschillende dieren

Naast Zoolac Multipaste voor cavia's biedt Zoolac een breed scala aan producten aan voor het welzijn van je cavia. Verken ons aanbod van verzorgingsproducten voor Cavia’s. Heb je meer huisdieren? Een gezonde darmflora is van belang voor diverse dieren, van vogels tot konijnen. Daarom hebben wij een uitgebreid assortiment probiotica beschikbaar. Bekijk ons volledige aanbod!

Lees meer