• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Oogverzorging bij honden en katten (1)

Merken
Bij Zoolac.nl weten we hoe belangrijk de ooggezondheid van uw huisdier is. Daarom hebben wij een selectie van de beste oogverzorgingsproducten voor honden en katten samengesteld. Onder onze topkeuzes bevindt zich Ophtosan oogzalf, een uitstekend product v
Ophtosan Oogzalf - 5 gram
€6,50
Toon 1 - 1 van 1

Oogverzorging bij honden en katten

Bij Zoolac.nl weten we hoe belangrijk de ooggezondheid van uw huisdier is. Daarom hebben wij een selectie van de beste oogverzorgingsproducten voor honden en katten samengesteld. Onder onze topkeuzes bevindt zich Ophtosan oogzalf, een uitstekend product voor de verzorging, verzachting en bescherming van het hoornvlies.

Ophtosan is ideaal voor het behandelen van rode en geïrriteerde ogen, en helpt om het zicht van uw huisdier helder en gezond te houden. De zalf heeft een optimale viscositeit bij kamertemperatuur en is gemakkelijk aan te brengen zonder direct contact met het oog.

Naast Ophtosan bieden we diverse druppels en spoeloplossingen aan die specifiek zijn ontworpen voor de delicate oogomgeving van uw huisdier. Elk van onze producten is veilig in gebruik en helpt bij het voorkomen van infecties en andere oogproblemen.

Bezoek Zoolac.nl en ontdek onze volledige reeks oogverzorgingsproducten. Zorg voor de ogen van uw huisdier met de beste producten op de markt, en houd hun wereld helder en gezond!

Lees meer