• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Hoogwaardig voer voor honden en katten (29)

Merken
Zoolicious (PREMIUM) Lam en Rijst Brokken is een 100% hoogwaardige en uitgebalanceerde voeding voor volwassen honden van alle rassen tegen een lage prijs. 
Zoolicious Lam & Rijst 15 Kg
€32,95
Zoolicious Kip & Rijst 15kg
€31,95
Zoolicious Puppy Pro brokken 5kg
€18,95
Zoolicious High Performance hondenbrokken 5kg
€18,95
Zoolicious Kat Premium
€19,75
Zoolicious Kat Sensitive 5kg
€20,75
Zoolicious Kitten 5 kg
€20,95
Zoolicious Lam & Rijst 1,5 kg - proefverpakking
€3,95
Zoolicious Kip & Rijst 1,5 kg - proefverpakking
€3,75
Zoolicious Puppy Pro 400 gr - proefverpakking
€2,35
Zoolicious Kat Adult 400gr - proefverpakking
€2,50
Zoolicious Kat Sensitive 400gr - proefverpakking
€2,75
Zoolicious Kitten 400gr - proefverpakking
€2,85
Zoolicious High Performance 1kg
€4,95
Honden training snack - Lam
€5,99
Honden training snack - Hert
€5,50
Kalkoenstrips
€5,99
Bullepezen 7st
€13,50
Toon 1 - 18 van 29

Hoogwaardig voer voor honden en katten

Zoolicious hondenvoer is een hoogwaardige voeding voor volwassen honden van alle rassen, die speciaal is samengesteld om te voorzien in alle voedingsbehoeften van je hond. Het is niet alleen een uitstekende keuze vanwege de lage prijs, maar ook vanwege de kwalitatief hoogwaardige ingrediënten die worden gebruikt.

Hypoallergeen honden- en kattenvoer

Een belangrijk kenmerk van deze voeding is het gebruik van bijvoorbeeld lam als eiwitbron, wat een hypoallergene voeding oplevert. Hierdoor is de kans op allergische reacties bij je hond of kat beperkt. Het selecteren van de juiste ingrediënten met zorg en aandacht is essentieel bij de productie van hypoallergene voeding. Zoolicious hondenbrokken en kattenvoer zijn daarom samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde grondstoffen van de hoogste kwaliteit om ervoor te zorgen dat jouw hond of kat alle voedingsstoffen binnenkrijgt die hij/zij nodig heeft, zonder onnodige toevoegingen.

Deze voeding bevat geen chemische geur-, kleur- en smaakstoffen, wat het een gezonde keuze maakt voor jouw trouwe viervoeter. Bovendien kan deze voeding ook geschikt zijn voor honden en katten met huid- en vachtproblemen, voedselintoleranties en spijsverteringsproblemen. Door het gebruik van hoogwaardige ingrediënten met zorg geselecteerd, kan deze voeding helpen om de symptomen van deze problemen te verminderen.

De voordelen van hoogwaardige honden- en kattenvoer

Goede kwaliteit voer voor honden en katten brengt verschillende voordelen met zich mee, waaronder: Optimaal opname van voedingsstoffen: De zorgvuldige samenstelling zonder chemische geur-, kleur- en smaakstoffen zorgt voor een optimale opname van voedingsstoffen. Dit draagt bij aan een gezond en sterk lichaam.

  • Voorkomen van haarballen bij katten: De toegevoegde natuurlijke vezels in deze voeding helpen in de meeste gevallen de vorming van haarballen in de maag van uw kat te voorkomen en dragen bij aan een optimale stofwisseling.
  • Voorkomen van blaasgruis: Door de urine verzurende stoffen in deze voeding wordt de vorming van struvietkristallen voorkomen. Zo blijven de urinewegen gezond en is er minder kans op blaasgruis.
  • Gezonde huid en glanzende vacht: Dankzij de toevoeging van Omega 3 & 6 vetzuren en Prebiotica (F.O.S) houdt uw hond of kat met Zoolicious een gezonde huid, glanzende vacht en een optimaal immuunsysteem.
  • Licht verteerbaar en rijk aan bouwstoffen: Zoolicious is een voeding die licht verteerbaar is en rijk aan alle benodigde bouwstoffen voor het onderhoud van een gezond lichaam, goed functionerende organen en de natuurlijke weerstand.
  • Geen chemische toevoegingen: Zoolicious honden- en kattenvoer bevat geen chemische geur-, kleur- en smaakstoffen. Dit maakt het een uitstekende keuze voor honden en katten met huid/vachtproblemen, voedselintolerantie en spijsverteringsproblemen.
  • Tandverzorgend effect: De vorm van de brokken heeft een tandverzorgend effect en vermindert de vorming van tandsteen en tandplak.

Voer voor kieskeurige dieren

Een andere belangrijke eigenschap van deze voeding is dat het geschikt is voor kieskeurige honden en katten. Het is niet ongewoon dat honden en katten kieskeurig zijn bij het kiezen van hun voeding. Als een hond of kat niet geïnteresseerd is in zijn voeding, kan dit leiden tot ondervoeding en andere gezondheidsproblemen. Met de smakelijke en geurige Zoolicious brokken zal uw huisdier zeker genieten van zijn maaltijd.

Kortom, als je op zoek bent naar een hoogwaardige voeding voor jouw hond of kat tegen een betaalbare prijs, dan is Zoolicious een uitstekende keuze. Deze voeding is hypoallergeen, vrij van onnodige toevoegingen en kan geschikt zijn voor honden en katten met verschillende gezondheidsproblemen. En niet te vergeten, het is ook een smakelijke optie voor kieskeurige dieren.

Lees meer