• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

de beste probiotica voor gebruik bij pluimvee (4)

Merken
De unieke formule van Biacton+ helpt bij het handhaven van een evenwichtige microbiële omgeving in het spijsverteringsstelsel, wat essentieel is voor de algehele gezondheid en prestaties van pluimvee. Of het nu gaat om lagen, vleeskuikens of ander gevogel
Zoolac PROBIRD 200 gram
€29,95
Zoolac PROBIRD 1 Kg
€109,95
Zoolac + 1 Kg - GMP+ FSA-geborgd
€99,95
Biacton+ 1 Kg - Pluimvee - GMP+ FSA-geborgd
€133,75
Toon 1 - 4 van 4

de beste probiotica voor gebruik bij pluimvee

Ontdek de ultieme ondersteuning voor de darmgezondheid van pluimvee met Biacton+, verkrijgbaar bij Zoolac.nl. Deze geavanceerde probiotica zijn speciaal ontworpen om de spijsvertering van kippen en ander pluimvee te bevorderen. Biacton+ bevat een krachtige mix van probiotische culturen en prebiotica die samenwerken om een gezonde darmflora te stimuleren.

De unieke formule van Biacton+ helpt bij het handhaven van een evenwichtige microbiële omgeving in het spijsverteringsstelsel, wat essentieel is voor de algehele gezondheid en prestaties van pluimvee. Of het nu gaat om lagen, vleeskuikens of ander gevogelte, Biacton+ biedt betrouwbare ondersteuning tijdens perioden van stress, veranderingen in voeding of na antibioticagebruik.

Vertrouw op Biacton+ als jouw partner in pluimveegezondheid. Geef je kippen en ander gevogelte de beste zorg met deze hoogwaardige probiotica, beschikbaar op Zoolac.nl. Optimaliseer de darmgezondheid en bevorder het welzijn van je pluimvee met Biacton+. Bestel vandaag nog en investeer in de gezondheid van je gevleugelde vrienden.

Lees meer