• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

monitoren/ meten (11)

Merken
Meten=Weten - diverse tools o.a. voor het monitoren van hygiëne en zelftesten voor Giardia bij honden en katten, Feline Parvo FPV en Canine Parvo(CPV).
Giardia - sneltest
€9,95
Feline Parvo sneltest FPV (Ag) - katten
€8,95
Canine Parvo sneltest (CPV) Ag - honden
€8,95
Virkon™ Oplossing Teststrips - 60 st
€40,00
Biosecurity digitale lepelweegschaal ( 0,1 t/m 500 gram)
€12,95
Biosecurity Endoscoop / Borescoop
€189,95
Promedia st-25
€21,95
Bio-Swab 25 stuks
€35,00
Finecto bloedluis test
€4,95
Broedstoof 25 liter
€174,95
Bio-Swab Starterskit
€300,00
Toon 1 - 11 van 11

monitoren/ meten

Meten=Weten

Het is belangrijk om goed op de hoogte te zijn over de gezondheid van uw dier(en).

Op zoolac.nl vindt u diverse tools voor het monitoren van hygiëne en zelftesten voor Giardia bij honden en katten, een sneltest voor het Feline Parvo FPV en een sneltest voor het Canine Parvo(CPV)

De sneltesten zijn bedoeld als praktische / routinematige test die in slechts een paar minuten tijd kunnen worden uitgevoerd. Met behulp van een snelle immuno-chromatische test kan het Giardia of Parvo-antigeen in uw monster gedetecteerd worden.

Lees meer over de gemakkelijke en betaalbare Giardia-sneltesten bij Zoolac.nl, waarmee je zelf eenvoudig Giardia bij honden en katten kunt testen. Deze tests bieden een handige oplossing om snel de aanwezigheid van Giardia in de ontlasting van je huisdier te detecteren. Met een gebruiksvriendelijk ontwerp kun je nu thuis, op een kosteneffectieve wijze, de gezondheid van je harige vriend monitoren. Vertrouw op Zoolac voor hoogwaardige sneltesten die jou de gemoedsrust geven om proactief de gezondheid van je huisdieren te bewaken en tijdig in te grijpen bij eventuele infecties. Bestel vandaag nog en neem de controle over de gezondheid van je geliefde viervoeters.

Ook vindt u hier de digitale lepelweegschaal voor het afwegen van o.a. Virkon™S, Biacton+ en andere supplementen en de Biosecurity Endoscoop / Borescoop met haarscherp beeld welke uitermate geschikt is voor het inspecteren drinkwaterleidingen na reiniging en desinfectie.

Verder vindt u hier de Bio-swab testen, hiermee kunt U dmv een monster en een selectief medium bepalen hoe het gesteld is met de Hygiëne op uw locatie.

 

Lees meer