• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

CleanSeal Vet (1)

Merken
CleanSeal Vet 60 ML
€18,95
Toon 1 - 1 van 1

CleanSeal Vet

Iedere huisdierenbezitter maakt het wel eens mee: uw hond verwond zich tijdens de dagelijkse wandeling of een gevecht tussen uw kat en de buurtkat eindigt met een paar bloederige schrammen. De oppervlakkige- of schaafwonden als gevolg hiervan zijn vaak niet direct reden voor een bezoek aan de dierenarts, de meeste wondjes en wonden genezen namelijk vanzelf.

Om de natuurlijke wondgenezing zo optimaal mogelijk te maken, blijft het echter wel noodzakelijk de wond te beschermen tegen pathogenen en organische vervuiling van buitenaf. Want ook goed te behandelen wonden kunnen geïnfecteerd en verder beschadigd worden door een slechte behandeling.

CleanSeal Vet – vloeibare spray-pleister voor (gezelschaps)dieren
Behandeling met CleanSeal Vet beschermt kleine oppervlakkige verwondingen, schrammen en chirurgische wonden tegen besmettingen die optreden als gevolg van bacteriële infecties en vuil afkomstig uit vuile en/of vochtige omstandigheden zoals open velden, stallen en bodembedekking.

CleanSeal Vet

De CleanSeal Vet spray vormt een transparante, beschermende en waterdichte barrière tegen bacteriële infecties zodat genezing niet wordt vertraagd door verontreiniging uit de omgeving van het dier. Luchttoevoer naar de wond blijft echter wel mogelijk na toepassing van CleanSeal Vet, door zijn ademende werking. Dit stimuleert de natuurlijke wondgenezing, zonder dat vocht de wond kan bereiken. De CleanSeal Vet spray zal binnen 3-4 dagen na toepassing vanzelf oplossen en verdwijnen.

Behandeling van oppervlakkige wonden met CleanSeal Vet kent enkele voordelen:

  • Onmiddellijke bescherming tegen (bacteriële) infecties met slechts één laag
  • Transparant, waterbestendig en ademend
  • Eenvoudig en snel in gebruik
  • Toepasbaar in omstandigheden waarin het moeilijk of zelfs niet mogelijk is om alternatieve producten toe te passen
  • Veilig in gebruik bij alle diersoorten
Lees meer