• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Derma-prescription (9)

Merken
Derma Hex 200 ML
€13,95
DermaBact 200 ML
€14,25
DermaCalm 250 ML
€13,75
DermaTopic 200 ML
€13,95
DermaLux 200 ML
€13,95
DermaScale 250 ML
€13,95
DermaShine 200 ml
€13,45
DermaPhilo 200 ML
€25,95
DermaBase 200ml
€13,75
Toon 1 - 9 van 9

Derma-prescription

De dermatologische shampoos uit de Derma-Prescription lijn zijn speciaal ontwikkeld voor de behoeften van honden, katten en paarden. Deze shampoos ondersteunen de behandeling van huidklachten veroorzaakt door een allergie, een te droge huid, maar ook door infecties van de huid met schimmels en bacteriën.

Hoewel een hond of kat van nature z’n vacht goed verzorgd, is het aan te raden deze verzorging op z’n tijd extra te ondersteunen. Wassen met een geschikte hondenshampoo is belangrijk om de vetlaag van de huid van je hond of kat niet onnodig aan te tasten. Deze vetlaag is nodig om de huid gezond te houden en dient als extra beschermlaag. Te vaak of met de verkeerde shampoo wassen kan deze laag aantasten en de conditie van de huid uit balans brengen.

Bij honden met huidproblemen kan het wel noodzakelijk zijn standaard frequent te wassen. Gebruik hiervoor uitsluitend een dermatologische shampoo die speciaal bedoeld is om de betreffende klachten mee te behandelen. Een verkeerde shampoo kan namelijk voor verergering van de klachten zorgen.

Derma-Prescription - Volledige dermatologische shampoo-lijn

Derma-Prescription is een volledige voordelige dermatologische shampoolijn voor honden, katten en paarden.Derma-Prescription
Een mooie vacht kenmerkt de gezondheid van het dier. Klachten over de vacht en huid komen veel voor bij gezelschapsdieren. Niet fijn voor uw dier, maar wel goed te verhelpen. Daarom vindt u hier een groot assortiment shampoo's, waarmee u klachten kunt  verhelpen of verminderen. Derma-prescription heeft voor elk huidprobleem wel een passende shampoo.

DermaLux – Voor gebruik bij een vette huid; ontvet en verwijderd roos en wondkorsten.

DermaCalm – Voor gebruik bij een jeukende en/of geïrriteerde huid; zorgt voor een beschermende en verzachtende laag op beschadigde en geïrriteerde huid.

DermaTopic – Hypoallergene shampoo voor gebruik bij huidinfecties veroorzaakt door allergieën, reinigt en desinfecteerd de huid.

DermaBact – Milde herstellende shampoo met desinfecterende eigenschappen, verlaagt de zuurgraad van de huid en verslechterd zo de groeiomstandigheden voor bacteriën.

DermaHex – Shampoo met krachtige desinfecterende eigenschappen, reinigt de wonden zonder uitdroging of irritatie te veroorzaken.

DermaPhilo – Créme voor de verzorging van beschadigde huid ten gevolge van schimmels, gisten of bacteriën.

DermaShine – Bij een droge en doffe vacht; hersteld de vochtbalans

DermaBase – Reinigende hydraterende shampoo voor droge en gevoelige huid, verwijderd roos en dode huidcellen en hersteld het gehalte aan essentiële vetzuren en jojoba olie.

DermaScale – Reinigt en hydrateerd droge en gevoelige huid, verwijderd roos en dode huidcellen en hersteld de vochtbalans.

Alle indicaties en een volledige productomschrijving vindt u in ons productoverzicht

Lees meer