• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

huid en vachtverzorging bij alle diersoorten (9)

Merken
Derma-Prescription is een volledige voordelige dermatologische shampoolijn voor optimale huid en vachtverzorging bij honden, katten en paarden.
Een mooie vacht kenmerkt de gezondheid van het dier. Klachten over de vacht en huid komen veel voor bij gezels
DermaCalm 250 ML
€13,75
DermaTopic 200 ML
€13,95
DermaPhilo 200 ML
€25,95
Derma Hex 200 ML
€13,95
DermaLux 200 ML
€13,95
DermaBact 200 ML
€14,25
DermaScale 250 ML
€13,95
DermaShine 200 ml
€13,45
DermaBase 200ml
€13,75
Toon 1 - 9 van 9

huid en vachtverzorging bij alle diersoorten

Derma-Prescription - shampoo voor honden, katten en paarden

Derma-Prescription voor vachtverzorging bij honden en katten. Deze lijn van dermatologische shampoos is speciaal ontworpen om de huid en vacht van uw huisdier gezond te houden, terwijl het tegelijkertijd huidproblemen aanpakt. Met een breed scala aan producten, kan Derma-Prescription de oplossing bieden voor diverse huidaandoeningen bij uw huisdier.

Vachtverzorging honden

Hoewel uw hond van nature zijn vacht goed verzorgt, kan het nodig zijn om deze verzorging af en toe te ondersteunen. Overmatig of onjuist wassen kan de vetlaag van de huid van uw hond aantasten, wat kan leiden tot huidproblemen. Daarom is het belangrijk om een geschikte shampoo te gebruiken, zoals de dermatologische shampoos van Derma-Prescription. Deze zijn speciaal ontwikkeld om de huid van uw hond gezond te houden en eventuele huidproblemen aan te pakken en te behandelen.

Vachtverzorging katten

Net als bij honden, is het ook bij katten belangrijk om de vachtverzorging serieus te nemen. De huid van uw kat heeft een beschermende vetlaag die niet onnodig aangetast mag worden. De dermatologische shampoos van Derma-Prescription zijn ook geschikt voor katten en helpen om de huid gezond te houden. Bovendien behandelen ze eventuele huidproblemen op een zachte maar effectieve manier.

Derma-Prescription

De Derma-Prescription lijn omvat niet alleen shampoos, maar ook één conditioner, één crème en één pH-neutrale oorreiniger. Al deze producten zijn ontwikkeld voor gebruik bij honden, katten of paarden met specifieke huid- en/of vacht behoeften. Of uw huisdier nu last heeft van een allergie, een te droge huid, of een huidinfectie veroorzaakt door schimmels of bacteriën, Derma-Prescription heeft een passende oplossing.

Maak de juiste keuze met onze beslisboom

Met zoveel verschillende producten, kan het lastig zijn om de juiste keuze te maken. Daarom hebben we een handige beslisboom ontwikkeld. Hiermee kunt u eenvoudig bepalen welke dermatologische shampoo van Derma-Prescription het beste past bij de huidaandoening of behoefte van uw huisdier. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt voor de vachtverzorging van uw hond of kat.

Vertrouw op de expertise van Derma-Prescription en zorg voor een gezonde huid en vacht bij uw huisdier. Uw hond of kat verdient immers enkel de beste zorg.

Lees meer