facebook_page_plugin
Like pagina Zoolac.nl

CleanSeal Vet

Vloeibare pleister voor dieren (spray-pleister)

Onmiddellijke werking

Onmiddellijke bescherming tegen infecties en bacteriën

Waterbestendig en ademend

Gemakkelijk te gebruiken

Omschrijving: Waterdicht en transparante beschermende spray voor kleine oppervlakkige verwondingen, schrammen en chirurgische wonden.
De spray vormt een beschermende barrière tegen bacteriële infecties die optreden in vuile en/of vochtige omstandigheden zoals open velden, stallen en bodembedekking. Naast het aseptische effect ondersteund CleanSeal Vet het natuurlijke genezingsproces van de wonden. Cleanseal Vet is vooral handig in omstandigheden waarin het moeilijk of zelfs niet mogelijk is om alternatieve producten toe te passen. CleanSeal Vet zal vanzelf oplossen en verdwijnen binnen 3-4 dagen na het aanbrengen.

Toepassing: Reinig de wonden en spray voorzichtig een dun laagje CleanSeal Vet op en rondom de wonden, hou hierbij de sprayer ongeveer op 5-10cm vanaf de wond en laat het drogen.
Droogtijd is ongeveer 3 minuten. Breng slechts één laagje CleanSeal Vet aan - meerdere lagen remmen het natuurlijke genezingsproces. CleanSeal Vet is veilig te gebruiken bij alle diersoorten.

Waarschuwing: Niet geschikt voor gebruik op hevig bloedende wonden. Buiten bereik van kinderen houden. Vermijd blootstelling aan zonlicht en temperaturen boven 50°C. Niet perforeren of verbranden zelfs niet als de spuitbus leeg is. Niet spuiten op open vuur of hete oppervlakken. Niet in de buurt houden bij open vuur. Gebruikte spuitbussen afvoeren volgens de plaatselijke voorschriften voor afvalverwijdering. Niet eten, drinken of roken tijdens het gebruik van CleanSeal Vet.

 

CleanSeal Vet - NL

CleanSeal Vet is te bestellen via onze webwinkel

Informeer bij uw dierenarts

Voor vragen, meer informatie of bestellingen van onze producten kunt u in veel gevallen ook terecht bij uw eigen dierenarts

Meer info

Biosecurity BV

Voor onze producten voor landbouwdieren en alle overige sectoren kunt u naar www.biosecurity.nl

Ga naar boven